ANY DE RAMÓN LLULL

PÀGINA  DE  RAMON  LLULL

www.rutasramonllull.com

 

 

100 MALLORQUINS PEREGRINEN A ROMA
AMB MOTIU DE L’ANY RAMON LLULL
Palma, 09 de febrer de 2015

 

 

Els participants assistiran, el dimecres 11, a l’Audiència General amb el Papa Francesc.

Sant  Alonso  Rodríguez

Com a preparació als actes commemoratius de l’Any Ramon Llull, que començarà el mes de novembre de 2015, la Diòcesi de Mallorca organitza una peregrinació a Roma encapçalada pel Bisbe Javier Salinas del 9 al 12 de febrer de 2015.

 

Els participants assistiran, el dimecres 11, a l’Audiència General amb el Papa Francesc, on el Bisbe de Mallorca li farà entrega d’un volum amb les obres del beat Ramon Llull. A més, el Papa rebrà un medalló amb una imatge de Sant Alonso Rodríguez, a qui el pontífex professa una gran devoció. El bronze du per títol “La Mare de Déu assistint Sant Alonso Rodríguez durant la pujada al Castell de Bellver” i és obra del P. Miquel Garau, SJ.

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.