EMERGÈNCIA A PERÚ

MALLORCA MISSIONERA RECAPTA 34.114,78 €

PER A L’EMERGÈNCIA A PERÚ

 

Mallorca ha recollit 34.114,78 € amb motiu de la campanya d’emergència a benefici dels damnificats del Perú. La campanya, iniciada el mes de maig just després de tenir noticia dels desastres ocasionats per les fortes pluges i inundacions al Perú, ha comptat amb la generositat d’entitats i particulars que han volgut donar suport al gran grup de missioners i missioneres de la Diòcesi de Mallorca que hi treballen.


El Bisbe Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, en nom de la Església de Mallorca, va manifestar llavors en una carta dirigida als feels de la Diòcesi la seva solidaritat amb l’Església de Trujillo i al seu Pastor, l’Arquebisbe Mons. Héctor Miguel Cabrejos, junt amb la proximitat fraternal i la pregària per les víctimes i les seves famílies. Així mateix, es va adherir a la crida que el prelat de Trujillo va fer per a dur a terme una Campanya d’ajuda urgent.

 

A hores d’ara, ja s’han enviat 25.000 euros, que s’han repartit a parts iguals entre l’arquebisbat de Trujillo, les Religioses Trinitàries de Pueblo Nuevo, les Franciscanes Filles de la Misericòrdia de Trujillo, les Germanes de la Caritat de Piura i les Religioses Agustines de Trujillo.

Ja s’ha començat a treballar amb els doblers recaptats. Les missioneres mallorquines han estat les encarregades de lliurar la part del donatiu a l’arquidiòcesi de Trujillo, que s’utilitzarà per la compra de materials per a la població.

 

A Pueblo Nuevo (RR Trinitàries) s’han fet arribar kits d’higiene i plàstics, paquets d’aigua, llits, matalassos i mosquiteres. S’han atès 18 famílies a Tahuantinsuyo i 29 a Nuevo Horizonte. Així mateix s’estan realitzat coordinacions per a la supervisió dels locals que s’han instal·lat per al funcionament dels albergs temporals per a les famílies damnificades.

 

La zona d’El Milagro (Trujillo), on treballen des de fa anys les Franciscanes Filles de la Misericordia, és una de les més afectades per les inclemències climatològiques. Encara a dia d’avui les carreteres continuen tallades i no és possible desplaçar-se fins a Lima. Amb l’ajuda atenen una família acollida a la comunitat i ajuden en el repartiment de queviures en avioneta a les famílies d’El Milagro.

 

Pel que fa a les Germanes de la Caritat, ja reparteixen aliments i productes d’higiene a les persones més allunyades del baix Piura, on són moltes les cases destruïdes i allà on el govern encara no hi ha arribat.

 

Les Religiones Agustines de l’Empar assentades a Trujillo han improvisat un menjador per a la barriada de Buenos Aires. L’escoleta que regenten les religioses està anegada. S’han comprat 375 calamines, olles i aliments. L’ajuda ha arribat a 23 famílies del poble “Pedregal” que pertany al districte de Catacaos (Piura). S’han lliurat 23 cuines amb els respectius bidons de gas, a més de productes no peribles.


 

DONACIONS

 

Capítol Catedral: 3.000,00 €

Fidels Missa Tridentina: 223,14 €

Germanes de la Caritat: 5.000,00 €

Mercadet Son Servera: 850,00 €

Parròquia d’Alaró: 442,00 €

Parròquia de l’Encarnació: 3.361,50 €

Parròquia de Paguera: 590,37 €

Parròquia de Porreres: 916,62 €

Parròquia de Santa Ponça: 1.100,00 €

Parròquia de Sant Sebastià: 160,00 €

Parròquia de Sant Jordi: 530,00 €

Parròquia de Sant Llorenç des Cardassar: 647,50 €

Parròquia de s’Aranjassa: 70,00 €

Parròquia de Petra: 830,00 €

Parròquia de Son Carrió: 247,00 €

Parròquia Son Servera: 660,70 €

Parròquies de Manacor: 1.650,00 €

Particulars: 10.185,95€

PP Agustins: 300,00 €

PP Caputxins: 307,03 €

PP Franciscans (Llucmajor): 1.000,00 €

Son Servera Solidària: 2.350,00 €

 

 

Esta entrada fue publicada en catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.