FESTA DE LA MARE DE DÉU DELS DOLORS

 

DIUMENGE,  15  SETEMBRE   2019

FESTA  DE  LA  MARE  DE DÉU  DELS  DOLORS  

TITULAR  DE LA  NOSTRA  ESGLÉSIA  MARE

 

 

 FESTA  DE  LA  MARE  DE  DÉU  DELS  DOLORS

CELEBRACIÓ  SOLEMNE   A  LES  20'00  h

Presidirà Mons. Sebastià Taltavull, Bisbe de Mallorca.

 

 

 

 

 

"Dia de la Mare de Déu Dels Dolors. Molts d'anys a totes les Loles. Avui donam gràcies a Déu perquè ens ha regalat un santuari damunt un turonet (perdonau l'expressió, manacorins, però així ho ha de dir un gabellí que diuen que vol dir "home de les muntanyes"; i pensau, manacorins, que el nostre santuari just just s'alça 30 metres del torrent a mestral i dels horts a llevant).
Però l'altura del cim del nostre santuari no li ve dels metres que s'alça. Sinó de tantes i tantes persones que hi han vengut a encomanar els seus desigs, alegries, esperances i neguits (gaudium et spes) a l'època musulmana, a la cristiana i qui sap si a la paleocristiana. Fa mil anys i qui sap si 1500 o més.
Tanta humanitat pujant i tanta gràcia davallant han obert una encletxa entre la terra i el cel. Això és el nostre santuari del que avui donam gràcies.
També donam gràcies a tantes persones que encara avui hi dediquen tants d'esforços perquè segueixi funcionant: l'escolà, en Mateu, els torns de persones que fan net, els torns de voluntaris que guarden, el grup de voluntaris que ajuden en els grans esdeveniments, els decoradors en les distintes festes …. i tanta gent que no nomèn. Moltes gràcies a tots!!!
I tenir presents dues persones que l'any passat hi eren i enguany no hi són. Un per mal i l'altre per bé. En Tomeu Tauler i en Francesc Xavier Riutort. En Marc ho fa beníssim, però, ufff. què ho és de diferent començar un curs amb dos vicaris experimentats o amb un que encara és més nou que jo!!! " (copiat   de "facebook"  Toni   Amorós)..

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.