DIUMENGE XXXI – DURANT L’ANY

 

 

31º diumenge Temps ordinari (C)

 

EVANGELI

El Fill de l'Home ha vingut a cercar i salvar allò que s'havia perdut.

Lectura del sant evangeli segons sant Lluc 19,1-10

Jesús i Zaqueu

1 Jesús va entrar a Jericó i travessava la ciutat. 2 Hi havia un home que es deia Zaqueu, cap de publicans. Era un home ric. 3 Zaqueu buscava de veure qui era Jesús, però la gentada li ho impedia, perquè era petit d'estatura. 4 Llavors s'avançà corrent i es va enfilar dalt d'un sicòmor per poder veure Jesús, que havia de passar per allí. 5 Quan Jesús va arribar en aquell indret, alçà els ulls i li digué:

–Zaqueu, baixa de pressa, que avui m'haig d'hostatjar a casa teva.

6 Ell baixà de pressa i el va acollir amb alegria. 7 Tots els qui ho van veure murmuraven contra Jesús i deien:

–Ha anat a allotjar-se a casa d'un pecador!

8 Però Zaqueu, dret davant el Senyor, li digué:

–Senyor, dono als pobres la meitat dels meus béns, i als qui he exigit més diners del compte, els en restitueixo quatre vegades més.

9 Jesús li digué:

–Avui ha entrat la salvació en aquesta casa; perquè també aquest home és fill d'Abraham. 10 El Fill de l'home ha vingut a buscar i salvar allò que s'havia perdut.

Paraula de Déu.

(CLICAR)
 

 

*  *  *  *  *  *  

COMUNICACIONS :

–  Dijous que ve, dia 7 de novembre, a les 20.30 a l’Església de Fartàritx, hi haurà pregària amb adoració del Santíssim organitzada per adoració nocturna. 

 

–  Dissabte que ve, dia 9 de novembre, a les 10.30 a la rectoria dels Dolors, convidam a tots els nins que durant aquest any han fet la primera comunió i altres de majors que vulguin venir a fer una experiència molt interessant amb el grup d’Emaús. Acabarà devers les 13 hores.

*  *  *  *  *  *  *  

ACOLLIR     (CLICAR)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TROBADES   DIOCESANES   2019

 

 

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.