QUARESMA – DIMECRES DE CENDRA

CELEBRACIONS  AMB  IMPOSICIÓ  DE  CENDRA

"Convertiu-vos  i  creieu  en  l'Evangeli"

– PARRÒQUIA  DELS  DOLORS            A  les  8   hores.

CAPELLA  DE " SA  RESIDÈNCIA"       A les  10'30  hores

CONVENT  DE  SANT  VICENÇ  FERRER   (Totes  les  Parròquies)

A  LES  20  HORES…

 

COMENÇA  LA  QUARESMA   (clicar)

PRIMERA LECTURA

 

Lectura del llibre de Joel 2,12-18

SALM

Salm 50, 3-4. 5-6a. 12-13. 14 i 17

Misericòrdia, Senyor: hem pecat.

SEGONA LECTURA

Lectura de la segona carta del apòstol sat Pau als Corintis 5,20-6,2


 

EVANGELI

Ton Pare, que veu en lel secret, t'ho pagarà.

Lectura del santo evangelio según san Mateo 6,1-6.16-18

1 »Mireu de no fer el que Déu vol només perquè la gent us vegi, ja que així no tindríeu cap recompensa del vostre Pare del cel.

2 »Per tant, quan facis almoina, no ho anunciïs a toc de trompeta, com fan els hipòcrites a les sinagogues i pels carrers, perquè tothom els alabi. Us asseguro que ja tenen la seva recompensa.3 En canvi, tu, quan facis almoina, mira que la mà esquerra no sàpiga què fa la dreta, 4perquè el teu gest quedi amagat, i el teu Pare, que veu el que és amagat, t'ho recompensarà.

»I quan pregueu, no sigueu com els hipòcrites, que els agrada de posar-se drets i pregar a les sinagogues i a les cantonades de les places perquè tothom els vegi. Us asseguro que ja tenen la seva recompensa.6 En canvi, tu, quan preguis, entra a la cambra més retirada, tanca-t'hi amb pany i clau i prega al teu Pare, present en els llocs més amagats, i el teu Pare, que veu el que és amagat, t'ho recompensarà.

6 »I quan dejuneu, no feu un posat trist com els hipòcrites, que es desfiguren la cara perquè tothom vegi que dejunen. Us asseguro que ja tenen la seva recompensa.17 En canvi, tu, quan dejunis, perfuma't el cap i renta't la cara,18 perquè els altres no vegin que dejunes, sinó tan sols el teu Pare, present en els llocs més amagats, i el teu Pare, que veu el que és amagat, t'ho recompensarà.

Paraula de Déu


 

 

 En canvi, tu, quan facis almoina, mira que la mà esquerra no sàpiga què fa la dreta,

perquè el teu gest quedi amagat, i el teu Pare, que veu el que és amagat, t'ho recompensarà.

 

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.