TEMPS DE PASQUA – DIUMENGE SISÈ (VI)

FESTA   DE   SANT   ISIDRE   15  MAIG  2020 

 

DIUMENGE  VI  PASQUA  

 

 

 

NO   ESTEM  ORFES    (clicar)

 

6º diumenge de Pasqua (A)

EVANGELI

Pregaré al Pare que us doni un altre Defensor.

 

+ Lectura del sant evangeli segons sant Joan 14, 15-21

La promesa de l'Esperit

15 »Si m'estimeu, guardareu els meus manaments, 16 i jo pregaré el Pare, que us donarà un altre Defensor perquè es quedi amb vosaltres per sempre. 17 Ell és l'Esperit de la veritat, que el món no pot acollir, perquè no és capaç de veure'l ni de conèixer-lo: sou vosaltres qui el coneixeu, perquè habita a casa vostra i estarà dins de vosaltres. 18 No us deixaré pas orfes; tornaré a vosaltres. 19 D'aquí a poc temps, el món ja no em veurà, però vosaltres sí que em veureu, perquè jo visc, i vosaltres també viureu. 20 Aquell dia, coneixereu que jo estic en el meu Pare, i vosaltres en mi, i jo en vosaltres. 21 El qui m'estima és el qui té els meus manaments i els guarda; i al qui m'estima, el meu Pare l'estimarà i jo també l'estimaré i em manifestaré a ell.

Paraula de Déu

 

ESPERIT   DE  VERITAT   (clicar)

VIURE EN LA VERITAT

L' Esperit de la veritat.

Mai els cristians s'han sentit orfes. El buit deixat per la mort de Jesús s'ha omplert per la presència viva de l' Esperit del Ressuscitat. Aqueste Esperit del Senyoromple la vida del creient. L' Esperit de la veritat que viu amb nosaltres, està en nosaltres i ens ensenya l'art de viure en la veritat.

El que configura la vida d'un vertader creient no és l'ànsia de plaer ni la lluita per l'èxit ni l'obediència estricta a una llei, sinó la cerca gojosa de la veritat de Déu baix l'impuls de l' Esperit.

El vertader creient no tomba ni en el legalisme ni en l'anarquia, sinó que busca amb el cor net la veritat. La seva vida no està programada per prohibicions, sinó que ve animada i impulsada positivament per l' Esperit.

 

 

 

COM   MIRA  DÉU    (clicar)

 

 

 

Esta entrada fue publicada en catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.