DIUMENGE TERCER DE PASQUA

COMUNICACIONS:

MALLORCA MISSIONERA

GESTO SUBSCRIPCIÓ

FULL DOMINICAL 01.05.22

DIMECRES, 27 ABRIL A LES 19’30 CAN VALLESPIR “LECTIO DIVINA”
comentari: evangeli JOAN jn 21, 1-19
diumenge tercer de PASQUA diumenge, 1 maig

Mes de María”

Els dijous del mes de Maig, dedicarem una pregaria a la Verge María.

Serà als Dolors a les 18:45h després de la sessió de Vida Creixent.

Exposició Eucarística, a Fartarix”

El pròxim dijous, adorarem al Senyor, com cada primer dijous de mes, a les 20:30 h. a la església de Fartarix.

***********************************————————————************************

3º diumenge de Pasqua (C)

EVANGELI

Jesús s’acostà, prengué el pa i els el donava. Igualment va fer amb el peix.

+ Lectura del sant evangeli segons sant Joan 21,1-19

Jesús s’apareix a un grup de deixebles

1 Després de tot això, Jesús es va tornar a aparèixer als deixebles vora el llac de Tiberíades. L’aparició va ser d’aquesta manera:

2Es trobaven plegats Simó Pere, Tomàs, l’anomenat Bessó, Natanael, de Canà de Galilea, els fills de Zebedeu i dos deixebles més.3 Simó Pere els diu:

–Me’n vaig a pescar.

Els altres li diuen:

–Nosaltres també venim amb tu.

Sortiren, doncs, i pujaren a la barca, però aquella nit no van pescar res. 4 Quan va despuntar el dia, Jesús es presentà vora el llac, però els deixebles no s’adonaven que fos ell. 5 Llavors Jesús els digué:

–Nois, no teniu res per a menjar?

Li respongueren:

–No.

6 Ell els digué:

–Tireu la xarxa a la dreta de la barca i trobareu peix.

Així ho van fer i ja no la podien estirar de tants peixos com hi havia. 7 Llavors aquell deixeble que Jesús estimava diu a Pere:

–És el Senyor.

Així que Simó Pere va sentir que era el Senyor, es posà el vestit que s’havia tret i es llançà a l’aigua.8 Els altres deixebles, que només eren a uns cent metres de terra, van arribar amb la barca, arrossegant la xarxa plena de peixos. 9 Quan baixaren a terra, veieren pa i unes brases amb peix coent-s’hi. 10 Jesús els diu:

–Porteu peixos dels que acabeu de pescar.

11 Simó Pere pujà a la barca i va estirar cap a terra la xarxa plena de peixos: eren cent cinquanta-tres peixos grossos. Tot i haver-hi tant de peix, la xarxa no es va esquinçar. 12 Jesús els digué:

–Veniu a menjar.

Cap dels deixebles no gosava preguntar-li qui era, perquè sabien que era el Senyor. 13 Jesús s’acostà, prengué el pa i els el donava. Igualment va fer amb el peix.

14 Aquesta fou la tercera vegada que Jesús es va aparèixer als deixebles després de ressuscitar d’entre els morts.

Jesús i Pere 15 Quan hagueren menjat, Jesús va preguntar a Simó Pere: –Simó, fill de Joan, m’estimes més que aquests? Ell li respongué: –Sí, Senyor, tu saps que t’estimo. Jesús li diu: –Pastura els meus anyells. 16 Per segona vegada li pregunta: –Simó, fill de Joan, m’estimes? Ell li respon: –Sí, Senyor, tu saps que t’estimo. Jesús li diu: –Pastura les meves ovelles. 17 Li pregunta Jesús per tercera vegada: –Simó, fill de Joan, m’estimes? Pere es va entristir que Jesús li preguntés per tercera vegada si l’estimava, i li respongué: –Senyor, tu ho saps tot; ja ho saps, que t’estimo. Li diu Jesús: –Pastura les meves ovelles. 18 T’ho ben asseguro: quan eres jove et cenyies tu mateix i anaves on volies, però a les teves velleses obriràs els braços i un altre et cenyirà per portar-te allà on no vols. 19 Jesús va dir això per indicar amb quina mort Pere havia de glorificar Déu. Després d’aquestes paraules, Jesús va afegir: –Segueix-me
Paraula de Déu
Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.