FESTES DE SANT ANTONI

DILLUNS,  dia  7 :  a  Can  Vallespir

      Presentació  del  Programa  de  FESTES  DE  SANT  ANTONI

      –  a  les  20'30   hores

 

http://ib3tv.com/20130108_192716-a-manacor-ja-sinicien-les-festes-de-sant-antoni.html

A poc a poc els ‘santantoniers’ compten els dies que resten per celebrar Sant Antoni amb l’encesa de foguerons i els dimonis. És molta la rivalitat existent entre els pobles que ho celebren a la seva manera i Manacor ja comença avui amb la seva festa més sentida. Les festes de Sant Antoni ja comencen avui horabaixa a Manacor. A les vuit i mitja se celebra una torrada popular i el primer ball de dimonis a la Plaça Ramon Llull.
Enguany com a novetats s’ha organitzat una exposició de fotografies i una obra de teatre. També l’ajuntament i la parròquia intentaran dignificar les completes i evitar la disbauxa dels darrers anys.

Nota.- Una  llarga  entrevista  sobre  LA  FESTA  DE  SANT  ANTONI  I LES   COMPLETES,  amb  Rd.Llorenç  Bonnín,  Rd. Bartomeu  Munar,  Rd.  Tomàs  Riera  i  el  Rector,  Mn  Andreu  Genovart,  està  a  Comunicacions  Generals.

 

 

COMÈDIA  DE  SANT   ANTONI

http://youtu.be/FWNPdmGuaT8

 

 

 

 

Esta entrada fue publicada en Comunicacions Generals. Guarda el enlace permanente.