FESTA DEL CORPUS

       

Dissabte que ve dia 1 de juny celebrarem la festa del Corpus. A les 20’00 hi haurà la missa solemne a la Parròquia dels Dolors i a continuació la processó amb el Santíssim. Hi estau tots convidats, especialment els nins i nines que enguany ja han fet la Primera Comunió. Aquest dia se suprimeixen les misses vespertines de Sant Pau, Fartàritx i es Convent.

Amb motiu d’aquesta jornada farem una aportació de productes bàsics per els més necessitats. Recordau que pel Dijous Sant no férem aquesta recollida perquè no ho necessitàvem; ara és l’hora de tornar omplir el rebost de cara a l’estiu. Fan falta: sucre, farina, llet, oli, empotats de fruites i també de sardines i tonyina. Altra vegada productes de neteja, com detergents, gel, shampoo. Aquests productes els entregarem, en el moment de l’ofertori tant a les misses del dissabte com del diumenge

Les col·lectes també seran per Càritas.

 

LA  COL.LECTA  del   dia   del   CORPUS  =   4.396'61  euros  (tot  Manacor)

Esta entrada fue publicada en Cáritas, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.