FINAL OBRES de “EL ROSER”

 

ACABADES LES OBRES DE LA CAPELLA DEL ROSER DEL CONVENT DE SANT VICENÇ FERRER

Les obres de la Capella del Roser del Convent de Sant Vicens Ferrer estan enllestides. També les de neteja i polit de tot el temple. Per mostrar al públic el que s’ha fet i per donar a conèixer un poc més el Convent, dissabte que ve, dia 7 de desembre, a les 6 del capvespre es farà una visita guiada recorrent el recinte del temple. Aquesta serà dirigida per l’arqueòloga que ha fet el seguiment de les obres, Magdalena Riera i per la historiadora Júlia Roman, totes dues manacorines.

Després a les 7, hi haurà una missa d’acció de gràcies amb la qual quedarà inaugurada l’obra duita a terme. La col·lecta d’aquesta missa serà per ajudar a pagar el cost de l’obra realitzada. Estau tots convidats a participar-hi.

     

Esta entrada fue publicada en Comunicacions Generals. Guarda el enlace permanente.