MARE DE DÉU DELS DOLORS

Estimats germans: Divendres , dia 15 de setembre serà la festa de la Mare de la Verge dels Dolors. Les parròquies de Manacor es sentirien honrades de la vostra presència i concelebració a les 20 h. del capvespre. Els que volgueu, després compartirem taula de fraternitat. Una abraçada.

La festivitat de Nostra Sra. dels Dolors, i la “NOSTRA ESGLÈSIA GRAN”, estava de festa grossa.

La celebració fou presidida per el titular de la Parròquia el Rector Amorós, però l’homilia va anar a càrrec de mossèn Joan Perelló, que ens va fer una petita, però gran història de la Nostra Parròquia dels Dolors, partint de 1249, just després de la conquesta del Rei Jaume I que es va edificar, Sant Maria de Manacor, fins a l’actualitat, acabant el sermó, aprofundint en la figura de la Mare de Deu, la nostra Verge dels Dolors.

L’oferta, va anar a càrrec de la família Bassa que ballà la dansa típica vestits a l’ample i al final de la celebració el rector va agrair als diferents grups de treball que hi ha a la parròquia, i que mai surten a les fotos, la seva tasca desinteressada, sense la qual la parròquia no podria sobreviure.

+++++++++++++++++++++++*************************************

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.