PREGÀRIA EN TEMPS DE CRISI – SEGONA SETMANA

Parròquies de Manacor    facebook

 

( INTRODUCCIÓ   I  EXPLICACIONS  A  "ENTRADA"  del  17  març 2020

 DIUMENGE   22 – març  – 2020  CELEBRACIÓ    (fou  censurat)

COMUNICAT DEL BISBAT DE MALLORCA

     Una setmana després de la declaració de l’Estat d’Alarma per part del govern d’Espanya, i vist l’agreujament de la situació a causa del contagi del coronavirus, el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, decreta el tancament de totes les esglésies, capelles i llocs de culte per tal d’evitar contactes innecessaris i conseqüentment la propagació dels contagis.

     Es tracta d’una passa més, dolorosa però necessària, a les adoptades ja prèviament, que va en la línia de facilitar que la gent es quedi a casa i col·laborar en l’esforç per, units, Cal destacar que l’atenció pastoral i espiritual a les comunitats queda assegurada, a través d’altres mitjans telemàtics o via telefònica. Igualment, els serveis assistencials, com Càritas i tants d’altres, continuen oferint els seus serveis i intensificant el treball de seguiment i acompanyament individualitzat a nivell telefònic.

     L’acompanyament a les famílies als tanatoris i cementiris es continuarà fent d’acord a les mesures sanitàries i de seguretat que s’hi han establert.

     Com ja s’ha indicat anteriorment, a més de seguir potenciant les mostres de solidaritat envers els més necessitats i treballar a favor del bé de tots, es demana als fidels que intensifiquin la pregària, i tractin de seguir la Santa Missa a través d'altres mitjans com la ràdio o la televisió.

 

Palma, 22 de març de 2020

 

PARAULES DEL RECTOR     VIDEO

ANGELUS PER LA QUARENTENA

En el nom del Pare …..

V. L’Àngel del Senyor va anunciar a Maria.
R. I concebé per obra de l’Esperit Sant.

Déu vos salve, Maria,

V. Sóc l’esclava del Senyor.
R. Que es compleixin en mi les teves paraules.

Déu vos salve, Maria…

V. I la Paraula es va fer carn.
R. I habità entre nosaltres.

Déu vos salve, Maria…

V. Pregueu per noltros, Santa Mare de Déu.
R. Perquè siguem dignes de les promeses de Nostre Senyor Jesucrist.

Oh Maria, Tu resplandeixes sempre en el nostre camí com a signe de salvació i esperança. Nosaltres ens encomanam a Tu, salut dels malalts, que davant la Creu vares ser associada al dolor de Jesús mantenint ferma la teva fe. Tu, Salvació de tots els pobles, saps el que necessitam i estam segurs que proveiràs perquè, com a Canà de Galilea, pugui tornar l'alegria i la festa després d'aquest moment de prova.

Ajuda'ns, Mare del Diví Amor, a conformar-nos a la voluntat del Pare i a fer el que ens dirà Jesús, que ha pres sobre si els nostres sofriments. I ha pres sobre si els nostres dolors per portar-nos, a través de la Creu, a la joia de la Resurrecció. Amén.

Sota el vostre mantell, cercam refugi, Santa Mare de Déu. No menyspreïs les súpliques dels qui estam en la prova i deslliurau-nos de tot perill, oh Verge gloriosa i beneïda! Que el Senyor us beneeixi, us guardi i us doni la pau!

 

DILLUNS   23  MARÇ  2020     VIDEO

DIMARTS    24  MARÇ 2020  VIDEO

DIMECRES  25 MARÇ 2020   VIDEO

DIJOUS  26  MARÇ  2020    VIDEO

DIVENDRES 27 MARÇ 2020  VIDEO

DISSABTE  28  MARÇ 2020  VIDEO

CELEBRACIÓ 29 MARÇ 2020  VIDEO

DIUMENGE  28  MARÇ  2020  VIDEO

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.