VIATGE A POLÒNIA

Novembre  2013
Amics i amigues: vos pas el programa per a l’anada a Polònia; ja el tenim enllestit i és molt complet; vos preg que el llegiueu detengudament; si sabeu d’altres persones interessades, també els ho podeu fer arribar. A l’espera de les vostres noves, vos salut ben cordialment. Andreu
Actualitza  el    que   anunciàrem   el     maig   2013:
 

 

Manacor Maig 2013

Polonia_2014     clicau   damunt    polònia    i   veureu    el   PROGRAMA

 

 

Benvolguts/des: Encantat de poder saludar-vos i fomentar la nostra relació.

         Quan en trob amb algun de vosaltres, solem rememorar la nostra anada a Roma l’octubre de l’any passat i reviure alguns dels millors moments.

         La majoria de vosaltres m’expressareu el desig d’anar a Polònia, en cas que organitzàssim un viatge-pelegrinació a aquell país. Vaig posar-me en contacte amb la direcció de l’agència per demanar informació i em passaren un programa per un possible viatge la pròxima tardor, un programa, per cert, molt ben elaborat i complet.

         Havent parlat amb alguns de vosaltres i comentat l’esmentat programa, vaig recollir els suggeriments que me féreu i que es poden resumir així; en vista que el preu és bastant elevat (1.395 €) encara que ho inclogui quasi tot, seria millor començar a fer una “gordiola” (vidriola com deim en mallorquí) i posposar el viatge per més endavant, concretament per la primavera del 2014.

         Si se prepara amb molt de temps d’antelació i es fan les reserves, fins i tot ens podria sortir més econòmic. Si estau interessats vos ho començau a pensar i sobretot a estalviar els diners perquè la somada no sigui tan feixuga. Vos enviï el programa preparat per a la tardor 2013 (que no durem a terme) perquè vos faceu una idea del que pot ser el nostre viatge de la primavera 2014. Seguirem en contacte i ja direu coses.

         Salutacions cordials.

 

Andreu Genovart

 

Polonia_2013     clicau   damunt   Polonia   per  veure el programa   complet

Esta entrada fue publicada en Comunicacions Generals. Guarda el enlace permanente.