TEMPS DURANT L’ANY

 

COMUNICACIONS,    27- 28 SETEMBRE

 

 

– Dissabte dia 4 hi haurà una jornada informativa  sobre el Congrés d’Evangelització “Per una Església en sortida”. La Trobada serà a la Porciúncula de les 10 a les 13 h.

 

–  També dissabte dia 4, a partir de 16’30 als locals de Crist Rei hi haurà la primera trobada dels joves que es volen preparar per rebre el sagrament de la Confirmació.

 

–   Diumenge, dia 5 d’octubre, se celebrarà la missa d’inici de curs amb tots els nins i nines de catequesi, els seus pares i catequistes; i es farà l’entrega del catecisme als de primer curs. Serà en el Convent de Sant Vicenç Ferrer a les 19’00h.

 

–   Volem felicitar totes les persones que duen el nom de Miquel, Gabriel o Rafel; o Miquela, Gabriela i Rafela, en el dia del seu Sant que és aquest dilluns dia 29. Molts d’anys!

 

 

 

ES  CELEBREN   LES   FESTES   DE   "SA   TORRE"

Diumenge  28  setembre

19'30   hores .- MISSA   A  LA  PLAÇA   DE   SA  TORRE

 

 

DIUMENGE   26º   TEMPS  ORDINARI:

 

 

AL DAVANT NOSTRE

José Antonio Pagola.

Un dia Jesús va pronunciar aquestes dures paraules contra els dirigents religiosos del seu poble: “En veritat us dic que els publicans i les prostitutes us passen al davant en el camí cap al Regne de Déu”. Fa uns anys vaig poder comprovar que l’afirmació de Jesús no és una exageració.

Un grup de prostitutes de diferents països, acompanyades per algunes Germanes Oblates, van reflexionar sobre Jesús amb l’ajuda del llibre Jesús. Aproximació històrica. Encara em commou la força i l’atractiu que té Jesús per a aquestes dones d’ànima senzilla i cor bo. Rescato alguns dels seus testimonis.

.”Em sentia bruta, buida i poca cosa, tothom em feia servir. Ara em sento amb ganes de continuar vivint perquè Déu en sap molt del meu patiment… Déu és dins meu. Déu és dins meu. Déu és dins meu. Aquest Jesús m’entén!…”.

.”Ara, quan arribo a casa després de la feina, em rento amb aigua molt calenta per arrencar de la meva pell la brutícia i després li reso a aquest Jesús perquè ell sí que m’entén i coneix molt bé el meu sofriment… Jesús, vull canviar de vida, guia’m perquè només tu coneixes el meu futur… “

.”Jo demano a Jesús tot el dia que m’aparti d’aquesta forma de vida. Sempre que em passa alguna cosa, el crido i ell m’ajuda. Ell és a prop meu, és meravellós… Ell em porta a les seves mans, ell em carrega, sento la presència d’ell…”

.”A la matinada és quan més parlo amb ell. Ell m’escolta millor perquè a aquesta hora la gent dorm. Ell és aquí, no dorm. Ell sempre és aquí. A porta tancada, m’agenollo i li demano que em mereixi la seva ajuda, que em perdoni, que jo lluitaré per ell…”

.”Un dia jo estava arrepenjada a la plaça i vaig dir: Oh, Déu meu, ¿serà que jo només serveixo per això? ¿Només per la prostitució?… Llavors és el moment en què més vaig sentir Déu carregant-me, ¿ho entens?, transformant-me. Va ser en aquell moment. Tant que jo no me n’oblido. ¿Ho entens?…”

.”Jo ara parlo amb Jesús i li dic: sóc aquí, acompanya’m. Tu has vist el que li va passar a la meva companya (es refereix a una companya assassinada en un hotel). Et prego per ella i demano que no passi res de dolent a les meves companyes. Jo no parlo, però prego per elles perquè són persones com jo…”

.”Estic furiosa, trista, dolguda, rebutjada, ningú em vol, no sé a qui culpar, o seria millor odiar la gent i a mi, o el món. Fixa’t, des que era nena jo vaig creure en Tu i has permès que em passés això… Et dono una altra oportunitat per protegir-me ara. Bé, jo et perdono, però si us plau no em deixis un altra vegada… “

 

Esta entrada fue publicada en Comunicacions Generals. Guarda el enlace permanente.