ORDENACIÓ DIACONAL

 

DEL  BISBAT  DE  MALLORCA  

Marc Capó Mestre és el nou diaca de la diòcesi de Mallorca. Va ser ordenat el passat 12 de desembre a la parròquia de la Mare de Déu dels Dolors de Manacor, en el transcurs d'una solemne celebració presidida pel bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull. Així culmina la seva etapa al Seminari Diocesà i és la passa prèvia abans de l'ordenació sacerdotal.

Tot i la situació sanitària actual, la celebració es desenvolupà complint amb totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries i hi participaren nombrosos fidels i sacerdots, així com la família del nou diaca, tot respectant l'aforament permès. En la seva homilia, Mons. Taltavull es dirigí especialment a Marc, el nou diaca, i destacà la importància d'estar al servei dels demés, de pensar en els altres abans que en un mateix. El Bisbe concretà: «Marc, ara és el Senyor que et crida. Et crida d'una manera definitiva, que agafa tota la teva persona. Faràs una entrega total als altres, en qualsevol moment, així com feim tots nosaltres -referint-se als sacerdots- cada vegada que algú ens necessita».

                                                      

    

 


 

 

 

 

 

*  *  *  *  *  *  *  *  

PARRÒQUIA  NOSTRA  SENYORA   DELS  DOLORS   –   MANACOR

DISSABTE , 12 DESEMBRE   2020

        

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.