SEGON DIUMENGE D’ADVENT

El primer és obrir el cor i cercar el Déu viu que se’ns revela en Jesucrist. Déu es deixa trobar pels qui el busquen.

Atenció interior.

Per obrir un camí a Déu cal baixar al fons del nostre cor. Qui no busca Déu dins seu és difícil que ho trobi fora. Dins nostre trobarem pors, preguntes, desitjos, buit… No importa. Déu hi és. Ell ens ha creat amb un cor que no descansarà si no hi és.

Amb un cor sincer.

No ens ha de preocupar el pecat o la mediocritat. El que ens apropa més al misteri de Déu és viure en la veritat, no enganyar-nos a nosaltres mateixos, reconèixer els nostres errors. La trobada amb Déu passa quan a un li neix des de dins aquesta oració: «Oh Déu, tingues compassió de mi, que sóc pecador». Aquest és el millor camí per recuperar la pau i la joia interior.

En actitud confiada.

És la por la que tanca a molts el camí cap a Déu. Tenen por de trobar-se amb Ell, només pensen en el seu judici i els possibles càstigs. No acaben de creure’s que Déu només és amor i que, fins i tot quan jutja l’ésser humà, ho fa amb amor infinit. Despertar la confiança total en aquest amor pot ser començar a viure de manera nova i joiosa amb Déu.

******—–******——******

COMUNICACIONS:

FULL DOMINICAL 05.12.21 

AVISOS PARROQAUIALS 05.12.21

RECÉS DE ADVENT

MISSES DESEMBRE – GENER

********——–**********——-*****

2º diumenge de Advent (C)

EVANGELI

Tothom veurà la salvació de Déu.

Lectura del sant evangeli segons sant Lluc 3,1-6

1 L’any quinzè del regnat de Tiberi Cèsar, mentre Ponç Pilat era governador de Judea, Herodes, tetrarca de Galilea, Filip, el seu germà, tetrarca d’Iturea i de la regió de Traconítida, i Lisànies, tetrarca d’Abilene, 2 durant el pontificat d’Annàs i de Caifàs, Déu va comunicar la seva paraula a Joan, el fill de Zacaries, en el desert. Joan anà per tota la regió del Jordà predicant un baptisme de conversió per al perdó dels pecats, 4 tal com està escrit en el llibre del profeta Isaïes:

És la veu d’un que crida en el desert:

Prepareu el camí del Senyor,

aplaneu les seves rutes.

S’alçaran les fondalades,

s’abaixaran les muntanyes i els turons,

el terreny tortuós quedarà pla

i el camí escabrós serà allisat;

i tothom veurà la salvació de Déu.

Paraula de Déu

https://jopersa41.blogspot.com/2021/12/segon-diumenge-dadvent.html II DIUMENGE ADVENT

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.