TEMPS DURANT L’ANY – DIUMENGE XXVI

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

COMUNICACIONS: FULL DOMINICALFULL DOMINICAL 01.10.23

COMUNICACIONS:

LES MONGES FRANCISCANES PARTEIXEN DE MANACOR

DIUMENGE, 1 OCTUBRE 20 h. MISSA D’ACCIÓ DE GRÀCIES I COMIAT

La Celebració eucarística a la Parròquia dels Dolors, va estar dedicada a les monges Franciscanes de Manacor, ja que aquesta mateixa setmana, desprès de mes de 150 anys de presència a Manacor, les tres monges que viven al convent de Sant Francesc, ens deixen i son ubicades a altres centres que te la congregació Franciscana.

Foren més de 220 persones que assistiren a l’acte que fou presidit pel rector Antoni Amorós, acompanyat per els preveres Josep Amengual i Joan Perelló.

El rector Amorós, desprès de l’homilia va fer un breu tast del que eren les monges, i en especial Ses Franciscanes, les seves dedicacions cap els malalts i als més necessitats, així com la seva gran tasca dins la docència. Agraint també la seva implicació dins les parròquies de Manacor

Abans d’acabar sa missa, la germana Catalina Rosselló Rigo, en nom de la Congregació de Germanes Franciscanes filles de la misericòrdia, va fer un interesant repàs del que han estat els 150 anys de la seva estada a Manacor, agraint a la nostra Ciutat el tracte rebut.

Sor Manoli, Sor Margalida i Sor Joana, ens deixen físicament, segur que ni el col·legi de sen Francesc ni les parròquies de Manacor, serán el mateix sense elles. Bon començament d’aquesta nova etapa i gràcies, moltes gràcies per tot el que heu aportat a la nostra societat, més de 150 anys de presència a Manacor, les tres monges que actualment vives al convent de Sant Francesc, ens deixen i son ubicades a altres centres que te la Congregació Franciscana.

LES MONGES FRANCISCANES DEIXEN MANACOR

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es FRANCIS-B-1024x683.jpg

*********************************************************************

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Esta entrada fue publicada en Cáritas, Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.