DIUMENGE IV PASQUA – BON PASTOR

COMUNICACIONS:

FULL DOMINICAL 08.05.22

AVISOS DIUMENGE 8 DE MAIG DE 2022

Dilluns que ve dia 9 de maig a les 20 h., el nostre estimat antic rector Mn. Joan Bauçà presentarà el seu nou llibre als locals de S’Agrícola.

Avui, 8 maig, és un dia important per la nostra comunitat: el fill del nostre poble i de la nostra comunitat, Joan Francisco Cortès rebrà l’ordenació de prevere a la catedral de St. Feliu de Llobregat. Preguem perquè el seu ministeri doni molt de fruit i el faci molt

………..

Enhorabona a Mn. Joan Francesc Cortès i Ribot que fou ordenat prevere, diumenge 8 maig a 18 hores, a la Catedral de Sant Llorenç de Feliu de Llobregat

Pregam per tu, Joan Francesc!

*********************************———————————–*************************

.JO SOM EL BON PASTOR

Joan 10, 27-30

 27 Les meves ovelles escolten la meva veu. Jo les conec, i elles em segueixen. 28 Jo els dono vida eterna: mai no es perdran, i ningú no me les arrencarà de les mans. 29 Allò que el Pare m’ha donat val més que tot, i ningú no podrà arrencar res de les mans del meu Pare. 30 Jo i el Pare som u.31 Els jueus tornaren a agafar pedres per apedregar-lo. 32 Jesús els digué:–M’heu vist fer moltes obres bones, que venien del meu Pare. Per quina d’elles em voleu apedregar?33 Els jueus li respongueren:

Paraula de Déu

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.