CAMPANYA CONTRA LA FAM

   Amb el lema “no hi ha justícia sense igualtat” es du a terme enguany la campanya contra la fam en el món que a la nostra ciutat comptarà amb diferents actes.

 

 

 

 

 

Divendres dia 15 de febrer, a les 20.30 hores, al saló parroquial de Crist Rei tendrà lloc un “Sopar de la fam per a la fam”. En aquest acte, els assistents soparem voluntàriament d’una manera molt austera i senzilla, (pa i aigua) i podrem viure de primera mà una situació a la qual estan obligades moltes famílies que pateixen situacions d’una pobresa molt extrema.

Les aportacions econòmiques que la gent vulgui fer aquest vespre aniran destinades a la col·lecta de Mans Unides d’enguany, col·lecta que se realitzarà a totes les misses de la nostra ciutat els pròxims dissabte i diumenge,  16  I  17   de   FEBRER

 

COL.LECTA  a  tot  MANACOR…… 3.796'09   euros

SOPAR   "de   la   Fam" ……………….   800'00    euros

GRÀCIES   A   TOTES  LES   PERSONES   QUE   HI   COL.LABORAREN ¡

Esta entrada fue publicada en Cáritas, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.