QUARESMA

  DIMECRES,  13  DE  FEBRER

 

   El pròxim dimecres,  dia 13  de  febrer, comença la Quaresma. Com venim fent els darrers anys, el dimecres de cendra tendrem una única celebració de l’Eucaristia; serà en el Convent de Sant Vicenç Ferrer a les 20 h. Hi estau tots convidats. Recordam que aquest dia és dejuni i abstinència.

 

   DIMECRES   DE   CENDRA

VIA-CRUCIS

Cada divendres de Quaresma a les tres parròquies farem l’exercici del Via-crucis preparats per diferents grups (catequesi, corals, voluntaris de càritas, pastoral de la salut, comunitats neocatecumenals) A la Parròquia de Sant Pau serà a les 19’00 h.; a la de Crist Rei a les 19’20 just en acabar la missa; i a la dels Dolors a les 19’30. 

 

Esta entrada fue publicada en Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.