COMUNICACIONS

AVISOS:

Dissabte, dia 5 d’octubre. se celebrarà la missa d’inici de curs amb tots els nins i nines de catequesi, els seus pares i catequistes; i es farà l’entrega del catecisme als de primer curs. Serà a la Parròquia dels Dolors a la missa de les 20h.

 

Diumenge 6 d’octubre, celebrarem la festa de la Mare de Déu del Roser. Enguany ho farem a la missa de les 20h. a la Parròquia dels Dolors. Portarem la imatge petita d’aquesta Verge que, cada any en el convent, presidia la nostra celebració. Hi estau convidats.

 

–  El mateix diumenge, en acabar la missa de les 11 de Crist Rei hi haurà:

un concert a càrrec de la nombrosa coral ciutadellenca: l’Esplai.

És un concert obert a tothom.

 

 

UNES    MOSTRES:

 

 

 

 

Dilluns dia 7 a les 19 h. se retransmetrà el Rosari en directe des de la Parròquia dels Dolors a través de la cadena d’emissores Ràdio Maria.

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, Comunicacions Generals. Guarda el enlace permanente.