ES CAPELLÀ PERE

 

 

 

José Mateos Sanchez, professor de secundària jubilat ha impartit una conferència a la seu de la institució Mossèn Alcover amb el títol EL CAPELLÀ PERE, UN GRAN DESCONEGUT”.
Desprès s’ha projectat una versió reduïda del documental Capellà Pere (Pedro Bonaventura Llull Poquet 1747- 1826), que va editar i dirigir José Leoncio Garcia Mallada l’any 2012 y que està penjat al Youtube dins la col•lecció Sal i Llum.

Vídeo projectat a la conferència oferida a l'Institució Mossèn Alcover sobre el Capella Pere (1747-1826) per el professor jubilat José Mateos Sánchez i organitzat per l'Obra Cultural Balear. Dedicat especialment als qui no pogueren assistir.

Publicada por José L. Garcia Mallada en Martes, 18 de junio de 2019

 

 

 

 

Esta entrada fue publicada en Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.