SANTISSIMA TRINITAT

(clicar)

DÉU  ESTIMA

+ Lectura del sant evangeli segons sant Joan 3, 16-18

16 Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi cap dels qui creuen en ell, sinó que tinguin vida eterna 17 Déu no ha enviat el seu Fill al món perquè el món fos condemnat, sinó per salvar-lo per mitjà d'ell. 18 Els qui creuen en ell no són condemnats, però els qui no creuen ja han estat condemnats, perquè no han cregut en el nom del Fill únic de Déu.

Paraula de Déu

 

DÉU  ÉS  AMOR   (clicar)

Estimar fins a l’heroisme


 


Trinitat

Què ens ve a dir aquest misteri? Déu Pare ens ha enviat el seu Fill perquè amb la força de l’Esperit puguem assolir la nostra pròpia humanitat. Ser bons i honrats de veritat, perdre la por a la bondat i a la tendresa.

Només això pot arreglar el món desgavellat.

Necessitem a Déu. Com el trobarem?

Estimant-nos sense por.

 

Estimar fins a l’heroisme. Aquí hi ha Déu.

 

 

2 Corintis 13, 11-13
 

11 Finalment, germans, estigueu contents, refermeu-vos, exhorteu-vos, tingueu uns mateixos sentiments, viviu en pau, i el Déu de l'amor i de la pau serà amb vosaltres. 12 Saludeu-vos els uns als altres amb el bes de pau. Us saluda tot el poble sant. 13 Que la gràcia de Jesucrist, el Senyor, l'amor de Déu i la comunió de l'Esperit Sant siguin amb tots vosaltres.

(clicar)

Ex 34,4b-6.8-9 2Co 13,11-13 Jn 3,16-18

ESTIMA    ESTIMAT    AMOR

 

Lectio  Divina

Dimecres,  10   juny  2020    20'30-21'30  hores

CAN  VALLESPIR   

(clicar)

DÉU   ÉS  AMOR

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.