DIUMENGE XXV DURANT L’ANY

+++++++++++++++++++++++++++++++————+++++++++++++

COMUNICACIONS:

DIA 15 SETEMBRE FESTA DELS DOLORS DE MARIA

Començà vora una creu, i vora creu sol estar, bé farem a ella invocar, tant si se sent com si es veu”

Dijous que ve, dia 15 de setembre, festa de la
Mare de Déu dels Dolors, titular de la
parròquia mare de Manacor, estam tots
convidats a l’ofici solemne que tendrà lloc a
les 20 hores del capvespre.

El dijous no hi haurà missa a St. Pau.

Divendres dia 16 de setembre, a
las 19 h. se convoca a tothom qui l’hi pugui
interessar a una reunió sobre els estudis de
Teologia y Bíblia que ofereix la Diòcesis de
Mallorca.

La impartirà el director del Centro Superior
de Ciències Religioses de Mallorca, en el
saló d’actes de C’an Vallespir,…

FULL DOMINICAL 18.09.22

CONGRÉS COSTA I LLOBERA

CATEQUESI CARTELLS

COMUNICACIÓ DEL RECTOR

Ha arribat el moment que, amb les xifres de la pandèmia tan minvades, els ministres de la sagrada comunió la podran donar amb mascareta o sense segons el seu bon entendre. Vull donar les gràcies als que han intentat seguir les meves indicacions, les mateixes que la Seu, en lloc de fer la seva voluntat.

Per altre costat, em don compte que ja no som capaç de demanar als ministres que lluitin contra la gent rància i reivindicativa que vol combregar amb la boca. No podem prohibir lo que no està prohibit.

De totes maneres, dir que combregar amb la boca és una pràctica antihigiènica i una manca de respecte al ministre i als altres que combreguen.

La ma és un membre del cos tan honrós com la llengua i, vos seré sincer, pens que la majoria dels que combreguen amb la boca pequen més amb la llengua que amb la ma.

Sols recordar una venerable doctrina: Ya san Cirilo de Jerusalén, en el domingo de Pascua del año 348, enseñaba a los nuevos cristianos: «Cuando te acerques a comulgar, haz con tu mano derecha un trono a tu mano izquierda que recibirá al Rey. En el hueco de la mano recibe el cuerpo de Cristo, y responde ‘Amén’. Después consúmelo, teniendo cuidado de no perder nada de Él».

Potser algú percebrà un poc d’ira amb aquestes paraules. No em sap greu. En els qui es senten al.ludits també hi covava rebel.lia contra l’Església de Mallorca o fins i tot la meva persona.

Antoni Amorós Terrassa, rector.

*****************************+++++++++++++++++++***************************

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.