CARITAS DIOCESANA

CARITAS TROBADA 1  

CARITAS TROBADA B

https://www.caritasmallorca.org/…/trobada-de-caritas…/ enllaç…

Estimats preveres: ESTHER ROMERO Comunica:

Després d’uns anys difícils per retrobar-se, ha arribat el moment de juntar-nos de nou, de veure’ns i compartir un dia de cel·lebració i de trobada. Per això, amb molta il·lusió vos convidam a la trobada de dissabte dia 22 d’octubre, a la que totes les persones que formam Càritas Mallorca estam convidades a participar-hi. Amb la temàtica central “Una comunitat transformada i transformadora”, intentarem propiciar un espai on compartir experiències i aprendre plegats.

Ens veurem al Seminari Nou a les 9:30, participarem d’activitats durant el matí i finalitzarem la trobada amb un dinar de paella. Esperem que el bon temps ens acompanyi!

Estau convidats a participar-hi tots els agents de Càritas, tant voluntaris, com personal contractat i participants. Això suposa: 

  • Emplenar el formulari d’assistència, on a més podreu dir si quedau a dinar o no, si teniu al·lèrgies, intoleràncies…
  • Convidar als voluntaris de les vostres parròquies.
  • El plaç per inscriure’s està obert fins al 16 d’octubre

També vos volem convidar a estar atents a les xarxes socials de Càritas Mallorca, ja que s’aniran penjant vàries publicacions relacionades amb la trobada.

Trobareu tota la informació (el programa de la trobada,  el formulari d’inscripció i el vídeo) al següent enllaç: 

Esta entrada fue publicada en Cáritas, Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.