TEMPS DURANT L’ANY – DIUMENGE XXXIII

+ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

COMUNICACIONS:

FULL DOMINICAL :FULL DOMINICAL 19.11.23

Mans Unides va celebrar el dissabte 11 de novembre l’XI edició de la iniciativa de sensibilització “24 hores”. L’entitat “il·lumina” cada any la vida de milions de persones als països del Sud, a través dels més de 500 projectes de desenvolupament que ajuda en 55 països. I cada any, des de 2013, crea també un “canal virtual” perquè aquesta llum de desenvolupament viatgi de Nord a Sud.

Amb la frase “Encén el teu compromís”, que ja s’ha convertit en molt més que un lema, l’ONGD vol il·luminar virtualment el món per acabar, junts, amb les “parts enfosquides” que aquest té, causades per la fam, les desigualtats i les injustícies que continuen existint avui dia, i contra les quals Mans Unides lluita des de fa 64 anys. Mans Unides vol que la llum que cada any sorgeix de la Campanya “24 hores” serveixi com a símbol d’esperança, d’unió entre persones i pobles, de solidaritat i fraternitat.

Per a celebrar aquesta jornada, a Palma, va tenir lloc una missa a les 20 hores del dissabte dia 11, a la Parròquia de Sant Sebastià de Palma, i per a concloure-la, el diumenge dia 12, a les 12h, a la Parròquia de Santa Catalina Tomàs. Durant ambdues celebracions, es va llegir el manifest «Encén la flama» i la presidenta-delegada de Mans Unides, la Sra. Artigues, va contar que qualsevol persona, a qualsevol lloc del món, podia sumar-se a aquesta acció i portar la seva llum a aquelles zones del món que encara sofreixen fam, pobresa…, perquè no perdi ningú l’esperança. A la web de Mans Unides es veia un mapa virtual on s’apreciava l’efecte de com el món s’il·luminava a poc a poc.

**********************************************************************************

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es DI-XXXIII-SCAN-D-670x1024.jpg

https://www.quierover.org/watch.php?vid=e929874ae ENLLAÇ A VIDEO Quiero ver

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.