MEMÒRIA CARITAS

TROBADA  D'AGENTS  DE  CARITAS

Divendres horabaixa es trobaren a Petra més de dos centenars de voluntaris i treballadors contractats, juntament amb algun responsable de parròquia, per tancar el curs 2014-2015 i compartir plegats unes hores de reflexió i de festa. La Memòria 2014 presentada dies enrere al mitjans de comunicació en roda de premsa i que duu per encapçalament el repte dels Objectius del Mil·lenni amb la constatació que encara queda molt per fer… fou el contingut que acaparà l’atenció dels assistents quan va ser presentada per la directora i administradora de Càritas Margalida Maria Riutort i Sebastiana Santmartí, respectivament. Fou un moment de reconeixement del treball dut a terme per tots els agents que fan possible la vida de servei de Càritas a la nostra Mallorca.

Els diferents equips de professionals havien preparat vuit racons de bones pràctiques que foren presentats als assistents a la trobada com a mostra de vuit accions significatives que Càritas està realitzant en aquests moments i que d’una manera plàstica foren exposades a diferents indrets de les Escoles Velles de Petra. La valoració dels qui varen recórrer diferents racons fou més que positiva. El treball esmerat i exposat amb diverses modalitats pels equips de professionals va destacar per la seva qualitat i gràcia.

La trobada va concloure compartint una estona de pregària i llavors una taula ben plena de plats salats aportats pels mateixos assistents i complementats amb uns dolços que els voluntaris d’acció social de la parròquia de Petra prepararen amb delicadesa i abundància. La música escoltada i ballada posava el colofó a una trobada de germanor que donava per conclòs un curs intens i esforçat per part dels agents que formen la gran família de Càritas Mallorca.

 

Esta entrada fue publicada en Cáritas, Comunicacions Generals. Guarda el enlace permanente.