VIGÍLIA DE LES ESPIGUES

 

Dia 1 de juliol 2017, A les 22'30 horesLa nit de l'1 al 2 de juliol l'Adoració Nocturna de Mallorca celebrà la Vigília d'Espigues al Col·legi de la Puresa de Maria a Fartàritx (Manacor). S'hi feren presents les seccions de Palma, Manacor, Inca, Calvià, Felanitx, sa Pobla, Sóller i Sencelles, amb les respectives banderes. Enguany, a més de la tradicional benedicció dels fruits i de les activitats humanes, es donaren gràcies per la beatificació del qui fou vicepresident de l’Adoració Nocturna i màrtir a Almeria, i batiat a Mallorca, Lluís Belda i Soriano de Montoya, i, en recordança del centenari de la Mare de Déu de Fàtima, es resà el rosari de forma solemne en la processó de banderes i es consagraren les diòcesis balears al Cor Immaculat de Maria. Presidí la concelebració eucarística monsenyor Andreu Genovart, rector de les parròquies de Manacor i prelat d’Honor de Sa Santedat, i la processó i benedicció amb el Santíssim, Mn. Joan Perelló, director espiritual de la secció de Manacor.  (Agència   Balèria)   

 

Al Convent de la Puresa (Fartàritx)) – MANACOR

 

Amb l'assistència de grups d'Adoració Nocturna de PALMA, Consell Diocesà, INCA, SENCELLES, FELANITX, SA POBLA, CALVIÀ, SÓLLER, MANACOR i altres… es celebrà com estava  previst…

 

  • RES DEL ROSARI, des de la”gruta” de Lourdes del pati en processó cap a l'Església.

  • CONCELABRACIÓ EUCARÍSTICA

  • EXPOSICIÓ DEL SANTÍSSIM

  • OFICI DE LECTURA I TEDEUM

  • PROCESSÓ EUCARÍSTICA I BENEDICCIÓ FINAL

      

 

      

 

Esta entrada fue publicada en Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.