DIUMENGE SISÈ DE PASQUA

COMUNICACIONS

FULL DOMINICAL 22.05.22

Toni Font Oliver

Data i hora: 17 de maig 0:20  · 😢 Que puc dir de Don Pep, podria dir tantes coses i tantes vivències. Però sí que vull dir alguna cosa, en primer lloc gràcies Don Pep pel que après durant gairebe 38 anys al seu costat, la seva humilitat ajudar el que ho necessitava, un home de Déu i ho ha demostrat fins a l’ultim moment. No em vull quedar amb les coses negatives sinó els records bons, quan era nin i feia d’escolà les bromes entre els escolenets i vostè s’ho prenia tot bé i un somriure.Avui és un dia difícil per a tots especialment del Consell Parroquial són momts anys al seu costat i les llàgrimes ens alleugen en aquests moments. No hem pogut prendre aquest cafe per parla de les nostres coses, però en tinc prou amb una mirada i un somriure.La meva mare em deia ets ell que est gràcies a Don Pep. Per mi per na Victoria sempre el portarem al cor i recordarem moltes anècdotes.Ahir vaig venir a acomiadar-me i dir-li a Déu Pare i vaig sentir aquest amor de Pare, però alhora un part de mí sé moria i serà difícil oblidsr-lo.Fins a l’ultim alè ha estat demanant que la seva parròquia que tot seguís igual, i sempre s’ha preocupat dels feligresos i de la gent de Porto Cristo.Ara servirà tal com ho feia a la terra, però aquesta vegada en el Cel al costat de Déu i la Verge del Carmen.Descansa en Pau D. Pep 🙏🙏🙏❤️

Esta entrada fue publicada en Cáritas, Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.