TEMPS DURANT L’ANY – DIUMENGE 29 XXIX

https://www.quierover.org/watch.php?vid=e0a072838

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

COMUNICACIONS:

*******************************************

FULL DOMINICAL 22.10.23

FULL DOMINICAL 22.10.23

***************************************

Les esglésies que hi tornen a participar són, a Palma: Sant Felip Neri, basílica de Sant Francesc, i església conventual de la Mare de Déu del Socors. A la part forana: a Santanyí, la capella del Roser; a Petra, el convent de Sant Bernadí; a Felanitx, el convent de Sant Agustí; l’església de Sant Jordi de Pollença; i el convent de Sant Vicenç Ferrer a Manacor. Les esglésies que s’hi han incorporat enguany són Sant Cristòfol de Biniali; el convent de la Caritat de Sencelles; i la parròquia de Sant Bartomeu de Sóller.

Esta entrada fue publicada en Cáritas, Catequesi infantil, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.