DIUMENGE VINT I CINC (XXV) DURANT L’ANY

COMUNICACIONS:

FULL DOMINICAL 19.09.21

CARTA DEL BISBE

****** ****** ****** ******** ******* ********

25º diumenge temps ordinari (B)

EVANGELI

El Fill de l’home serà entregat… El que vulgui ser el primer, que sigui el servidor de tots.

+ Lectura del sant evangeli segons sant Marc 9,30-37

Jesús anuncia per segona vegada la seva mort i resurrecció (Mt 17,22-23; Lc 9,43b-45) 30 Sortint d’allà, travessaven Galilea, però Jesús no volia que ho sabés ningú. 31 Instruïa els seus deixebles i els deia: –El Fill de l’home serà entregat en mans dels homes, i el mataran; però, un cop mort, al cap de tres dies ressuscitarà. 32 Ells no comprenien què volia dir, però tenien por de fer-li preguntes. El més important (Mt 18,1-5; Lc 9,46-48) 33 Arribaren a Cafarnaüm. Un cop a casa, els preguntà: –Què discutíeu pel camí? 34 Però ells callaven, perquè pel camí havien discutit quin d’ells era el més important. 35 Aleshores s’assegué, va cridar els Dotze i els va dir: –Si algú vol ser el primer, que es faci el darrer de tots i el servidor de tots. 36 Llavors va agafar un infant, el posà enmig d’ells, el prengué en braços i els digué: 37 –Qui acull un d’aquests infants en nom meu, m’acull a mi, i qui m’acull a mi, no m’acull a mi, sinó el qui m’ha enviat. Paraula de Déu

ACTTITUDS DE JESÙS https://jopersa41.blogspot.com/2021/09/actituds-de-jesus.html

DE LA CARTA DEL BISBE ;

PRIMERA MISSA DEL RVD MARC CAPÒ MESTRE

Esta entrada fue publicada en catequesis adolescents i joves. Guarda el enlace permanente.