SANT ANTONI 2022

Feim saber que el primer assaig de completes es farà dia 13 de gener a les 20.30 a l’Església dels Dolors. Tots els assistents hauran de registrar el seu nom i DNI per el portal del St. Crist.

Parròquies de ManacorData i hora: 8 de gener 9:16  · 1º: Les completes de Sant Antoni s’han celebrat fa segles i l’afluència del poble de Manacor ha estat molt variada: a èpoques molt poca gent i els darrers anys abans de la pandèmia ha estat multitudinària.2º: Fa quasi 20 anys que, per seguretat, no tothom pot accedir a la celebració de completes i la decisió ha estat acceptada perquè era raonable.3º: Enguany hi ha la seguretat sanitària que implica unes limitacions molt més grans i la quantitat de personesParròquies de Manacor6 gener a les 10:30  · 24Nora Vela, Toni Mascaro i 22 persones més1 comentari5 comparticionsM’agradaComentaComparteix1 comentariMés rellevantsActives
Escriu un comentari…Guillermo Morey RossellóSant Antoni és corprès de bondat, espectant i tranquil dins la desgràcia de no poder sortir com cada any. Els dimonions petits que duen l’entremaliadura de pegar una fua en qualsevol moment y el dimoni gros, corpulent, segur d’ell mateix, si us hi fi… Mostra’n més3M’agrada · Respon · 6 dParròquies de ManacorData i hora: 27 de desembre de 2021 11:28  · Des de la parròquia, comprenem i compartim la decisió de l’Ajuntament i del Patronat de suprimir les beneïdes i les festes populars de St. Antoni.Pensam que, més que mai, el poble de Manacor necessita ser encomanat a la protecció de St. Antoni, guaridor de malalties.Si no hi ha indicacions noves del Bisbat o del Govern:1º: Les completes es realitzarà d’una manera que encara està en estudi. Sense cap dubte, totalment distinta de l’habitual.2º: L’ofici solemne es realitzarà obert al poble seguint les normes dictades per el Govern Balear: – 100% d’aforament amb 1,5 m de distanciament, lo que redueix les possibilitats a manco d’un 30 % de la capacitat. – La comunió es donarà de tal manera que tothom qui la desitgi la pugui prendre sense moure’s del seu lloc. – Els goigs es cantaran sense fer un desplaçament cap a la capella i amb el poble sense moure’s del seu lloc.

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.