ANTONI VADELL BISBE

Eduard Sala

Ahir a les 17:47  · En un sospir ens has deixat un llegat de llum càlida, amable, alegre i entusiasta.Avui t’hem acomiadat temporalment.Tant de bo també nosaltres deixem petjades de llum regalada fins la retrobada.Gràcies, Toni, per tant, en un sospir!

Barcelona acomiada el bisbe Vadell: “Tota l’arxidiòcesi plora”
(Laura Mor –CR) Més d’un miler de persones han acomiadat el bisbe Antoni Vadell en un emotiva celebració aquest dilluns al matí a la catedral de Barcelona. La diòcesi ha recordat la petjada que deixa en tanta gent, a les parròquies i des de la seva particular dedicació als joves i a la catequesi. “És sempre dolorós enterrar una persona estimada. Avui se’ns trenca el cor davant la mort del nostre benvolgut bisbe auxiliar de Barcelona”, ha reconegut el cardenal i…

EMOTIVA

‘equip de Mosaic ha volgut dedicar el programa d’aquesta setmana al nostre estimat amic Toni, una petita mostra de la gran petjada que va deixar en els nostres cors. Volem donar les gràcies a totes les persones que ho han fet possible amb el seu testimoni i disculpar-nos per totes les que per falta de temps no hem pogut incloure, sabem que és impossible resumir en Toni en 25 minuts, i incomptables són les persones que podrien haver donat testimoni de com va capgirar les nostres vides. Ens encantaria que el compartísseu amb totes aquelles persones que estimaven en Toni.

“Gaudete in domino Sempre” – La petjada de Mons. Antoni Vadell Ferrer.

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.