DIUMENGE (XVII ) DISSET DURANT L’ANY

*******************

COMUNICACIONS:

Dilluns es celebra la festa de St. Jaume, patró de Manacor. Devers les 20 h. serà l’ofici solemne a la Parròquia dels Dolors. Vos hi convidam a tots. Amb més motiu perquè enguany presidirà l’Eucaristia el nostre nou company prevere Joan Francisco Cortès que serà presentat a la comunitat. 

Aprofit la present per comunicar-vos que, 

Tal com va anunciar el Sr. Bisbe a l’ofici solemne de Sta. Pràxedis de Petra, l’equip de capellans i diaques de Manacor assumiran el servei de la parròquia de la Verge del Carme de Portocristo. I rebran el reforç de Frai Carlos Enrique i Frai Carlos Antonio que s’incorporaran com a vicaris de les tres parròquies de Manacor i la de Portocristo.

Antoni Amorós, Rector i Vicari Episcopal…

FULL DOMINICAL 24.07.22

https://drive.google.com/file/d/1cKV09G7cqgsmPxmAuopKI4IgJw_MT1kF/view?usp=sharing AVISOS 24.07.22

************************———************************

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.