DIUMENGE XVIII DIVUITÈ

COMUNICACIONS:

FULL DOMINICAL 31.07.22

—————————–

El passat dimarts 26 de juliol va tenir lloc al Seminari Nou, presidida pel bisbe Mons. Sebastià Taltavull, la celebració d’enviament dels joves pelegrins de la nostra diòcesi que participaran a la Peregrinació Europea de Joves a Santiago de Compostel·la.

Es tracta d’una trentena de joves procedents de diferents indrets de l’illa que dia 30 de juliol partiran cap a Lugo per fer 4 dies de camí fins a arribar a Santiago, on participaran, juntament amb uns 10.000 joves d’Espanya i Europa, a les activitats programades per la CEE i que inclouran catequesis, moments per a compartir, concerts, visites culturals, gimcanes, etc. Una gran trobada que tindrà el seu punt culminant el dissabte 6 d’agost amb la Vetlla de pregària i el diumenge 7 amb la Missa de cloenda.

Al final de la celebració al Seminari Nou, el bisbe va fer entrega d’una reproducció de la seva creu pectoral a cada un dels pelegrins com a símbol que no caminaran tots sols sinó acompanyats de tantes i tantes persones de la nostra diòcesi que pregaran pels fruits d’aquesta peregrinació.

******************************____________________**************************

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.