PARE FILL ESPERIT SANT

(Joan 2, 16-30)Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi cap dels qui creuen en ell, sinó que tinguin vida eterna. 17 Déu no ha enviat el seu Fill al món perquè el món fos condemnat, sinó per salvar-lo per mitjà d’ell. 18 Els qui creuen en ell no són condemnats, però els qui no creuen ja han estat condemnats, perquè no han cregut en el nom del Fill únic de Déu. 19 La condemna ha arribat per això: quan la llum ha vingut al món, els homes s’han estimat més la foscor que la llum, ja que les seves obres eren dolentes. 20 Tots els qui obren el mal tenen odi a la llum, i no s’acosten a la llum perquè quedarien al descobert les seves obres. 21 Però els qui viuen d’acord amb la veritat s’acosten a la llum perquè es vegin les seves obres, ja que les fan segons Déu.

***************************************************************

COMUNICACIONS: FULL DOMINICALFULL DOMINICAL 04.06.23

Dissabte que ve, dia 10 de juny, Farem la celebració
solemne de la festa del Corpus a les 20 h, a l’Església
dels Dolors. Hi haurà Eucaristia, processó i benedicció
amb el Santíssim.

El dissabte dia 10 no hi haurà altres misses
de Manacor.

Diumenge dia 11 les misses seran com

JESUCRIST SACERDOT ETERN – FESTA A LLUC

 Els sacerdots que celebren les seves noces d’or són: cardenal Mons. Lluís Ladaria Ferrer, SI; Francisco Javier Monserrat Puchades, SI; Mn. Santiago Cortés Forteza; Fra Francesc Quetglas TOR; Mn. Bartomeu Veny Vidal; i Mn. Alfred Miralles Lozano (que no hi ha pogut assistir). Mn. Andreas Falow celebra enguany 25 anys de la seva ordenació presbiteral.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

VIDEO TRINIDAD

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Despatx Parroquial, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.