TEMPS PASQUAL (VI)

**********************************************************

COMUNICACIONS:

El dissabte dia 6 de maig va tenir lloc al Seminari Nou una jornada preparatòria dirigida a tots elsjoves de Mallorca que s’han inscrit per participar en la Jornada Mundial de la Joventut. La trobada va començar amb una catequesi dirigida pel Sr. Bisbe durant la qual va explicar la importància de seguir el camí de l’Evangeli, l’exemple de Déu, i de prendre la vida com a cristians, la peregrinació com a signe exterior d’allò que realment hem de viure a l’interior, una recerca constant cap al Senyor.

La trobada al Seminari, en la qual van participar unes 80 persones, va continuar amb una reflexió en petits grups, unaposada en comú d’allò més destacable del testimoni del Sr. Bisbe i del significat que té per cada un. A continuació, es va celebrar l’Eucaristia, abans de concloure la jornada amb un acte fratern per compartir i conèixer-se un poc més tots els qui han d’anara la JMJ.

FULL DOMINICAL 14.05.23 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

VIDEO PASQUA SIS

Esta entrada fue publicada en Catequesi infantil, catequesis adolescents i joves, Comunicacions Generals, Pagina Principal. Guarda el enlace permanente.